Yoga - Meditatie - Ayurveda
  • nl
  • en
  • de
  • fr

Oogkussen met Edelstenen roze

INNER JEWELS oogkussen geschenk set

Oogkussen gevuld met lijnzaad en halbedelsteine, bedekking van pure zijde. 
Het edele kussen combineert de positieve eigenschappen van de halfedelstenen met het ontspannende effect van een oogkussen. Het gewicht van het kussen ontspant de spieren om de ogen met zachte druk. 
De zuivere zijdekking is afneembaar en wasbaar, de 100% katoeninlaat heeft een rits.
 

LIEFDE met rozenkwarts en aroma-mengsel "Purple Rose"  
Rosequartz wordt ook de steen van liefde genoemd: het verzacht de gevoelens, stimuleert empathie, harmonie en zachte gevoelens en helpt in slaap te komen. 
Aroma Blend "Purple Rose": Een delicate geurende olie mix met rozenblaadjes, roos geranium en palissander. Verhoogt de stemming en ontspant. Bevat roos, roos geranium en palissander
 

Meditatie  met amethist en aromatisch mengsel "meditatie"
Amethyst balanseert en verzacht de rusteloze geest. Het bevordert mentale alertheid en is daarom zeer geschikt voor meditatie. 
Aroma mix "Meditatie": De aardige, fluweelachtige geur van dit mengsel verspreidt een ontspannen rust, die meditatie bevordert. Met bergamot, lavendel, sandelhout.
 

HARMONY mit Sodalith und Aromamischung "Harmonie" 
Sodalith wirkt besonders auf der mentalen Ebene. Er hilft, das emotionale Gleichgewicht wiederherzustellen und schenkt Selbstvertrauen und Vertrauen in die ureigene Individualität. Schuldgefühle und Ängste verlieren ihre Substanz. Sodalith kühlt und beruhigt und hilft die Gedanken zu ordnen.
Aromamischung „Harmonie“: Diesen sanften und frischen Duft mag fast jeder. Er weckt freudige  Gefühle und hilft, das innere Gleichgewicht wieder herzustellen. Mit Zitrone, Palmarosa, Rosenholz.
 

Vrolijk met aventurine en aromatisch mengsel "frisheid, rust" 
Aventurine heeft een rustgevend effect op het zenuwstelsel. Het versterkt en ontspant, stress en interne spanningen worden verminderd. Aventurine staat voor een gevoel van evenwicht en harmonie. 
Aromamischung "Frische Ruhe": De frisse geur van lavendel en oranje vleit de neus en geeft de vrolijke lichtheid van een rustige, rustige zomeravond. Met citroen, jasmijn, lavendel, citroenbalsem, sinaasappel.
Overtrek: zuivere zijde, afneembaar en wasbaar (handwas, koud)
Met aparte inlaat
Vulling: lijnzaad en halffabrikaten
Zet in de cadeau doos inclusief aromatisch mengsel, 5 ml vluchtig

€ 19,95


Bekijk dit product