Yoga - Meditatie - Ayurveda
 • nl
 • en
 • de
 • fr

Hein Braat

 

 

Hein Braat is de bekendste zanger van mantra's in Nederland maar ook in vele andere landen krijgt hij steeds meer bekendheid als "de koning van de mantra".
De meeste mensen die geïnteresseerden zijn in Oosterse filosofieën zullen wel al kennis hebben genomen van zijn welluidende stem.

 

Hein Braat heeft vier cd's en tien Mp3 downloads uitgebracht en tracht ons daarin mee te nemen in de trilling van het geluid. De Gayatri Mantra, een van de allermooiste mantra's; Kali Mantra, fascinerend mooi; Om Mani Padme Hum, een meditatie op zich; Om Namaha Shivaya, ervaar een verkwikkend gevoel; Surya Mantra, op deze cd staan vijf mantra's.

 

Meer informatie over Hein Braat: www.heinbraat.com
Meer informatie over mantra: www.mantra.cc

 

 

Mantras zijn heilige formules uit de veda's.

Mantra betekent bevrijding van het denken. Door je op de klank in de mantra te concentreren maak je jezelf los uit de gedachtepatronen. Je schept ruimte om het universum in je bewustzijn toe te laten. In mantras zitten bovendien zaadklanken die allerlei kwaliteiten aantrekken. Mantras zijn door heiligen als klanken uit het universum opgevangen en eeuwenlang mondeling doorgegeven tot zij als veda's en in Tibetaanse geschriften neergeschreven werden. Ze zijn nu voor iedereen toegankelijk. Mantras vormen een brug tussen je persoonlijkheid en je spirituele universele potentie. Mantra ervaren brengt je bij heling en de diepere, stille lagen van het Zelf.

 

Geschriften: de Veda's. Ongehoord mooi door Hein gezongen, makkelijk mee te doen en te voelen. Prachtig.

 

De tweede track op deze CD is de Maha Mrityunjaya Mantra. En dat is er niet zomaar ééntje! Deze Mantra wordt beschouwd ons te verjongen, goede gezondheid te bewaren, welzijn en voorspoed te bevorderen en te zorgen voor een lang leven in vrede, liefde, welvaart en tevredenheid. Dat lijkt heel wat, maar luister maar eens (met je hart, niet met je oren) en ja, dat is het allemaal. Het is de Mantra van Heer Shiva. Het wekt de Shiva kracht in jou en maakt een eind aan doodsangst en bevrijdt je uit de cirkel van leven en sterven. Meer dan indrukwekkend.

 

Hein Braat CD Om Namaha Shivaya / Brahma Murari

Hein Braat, met zijn meer dan unieke stem, zingt de oeroude Mantra Om Namaha Shivaya. Luister er naar als een meditatie of zing mee om direct het 'verkwikkende' gevoel te ervaren, dat deze Mantra opwekt. In de Indiase devotie is juist deze Mantra veel gebruikt en er zijn talloze interpretaties van. Maar hoe dan ook, de essentie van deze Mantra is en blijft: "Ik eer het Zelf in mij...". Het voortdurend reciteren van deze Mantra (geduldig en met overgave) zou niets minder dan de Verlichting tot gevolg (kunnen) hebben. In elk geval, deze Mantra brengt rust en bezinning. Luister of ga mee met Hein's imponerende stem en ontdek de stilte binnen in jezelf. Ook op deze CD de prachtige Mantra Brahma Murari. 

 

Hein Braat CD Om Mani Padme Hum / Om

De CD is een meditatie op zich. Door zelf mee te zingen kan je de kracht ervaren van één van de meest gebruikte en bekendste Buddhistische Mantra's. Deze Mantra -ook wel de Mani genoemd- wordt gezegd de zetel van alle Mantra's te zijn. Mocht je je eigen of een Mantra voor een speciaal doel vergeten zijn, dan is deze Om Mani Padme Hum (Tibetaans: Om Mani Peme Hum) altijd te gebruiken als Mantra aller Mantra's. De zes lettergrepen "Om - Ma - Ni - Pad - Me - Hum" zijn gewijd aan en zullen Chenrezig aanroepen, de belichaming van mededogen. Laat Hein Braat je betoveren met zijn stem. De oeroude en zeer diepwerkende Mantra 'Om' vult het tweede gedeelte van deze CD. 

 

Hein Braat CD Kali Mantra / Narayana / Om Namaha Shivaya

De Mantra ter verering en viering van "Shakti". We leven in het tijdperk van Kali, waarin de wederopbloei van alle vrouwelijke aspecten van het Goddelijke overal te zien is. De Kali Mantra is over de drie-eenheid van schepping, behoud en vernietiging. Vaak heeft Kali een negatieve betekenis, maar niets is minder waar: het is de verbeelding van de natuurlijke cycli, het scheppende en het geven van het nieuwe leven. Shakti / Kali is het leven zelf.

e Kali Mantra is het onderkennen en vereren van het diepste van elke schepping, het is de metafoor van de totale bevrijding uit het lijden, door alles te vernietigen wordt nieuw leven geschapen. Kali verschijnt in tijden, wanneer chaos en destructie omgebogen moeten worden in Liefde en Balans. Het is de hoogste tijd, lijkt ons.... Een Mantra die je diep zal raken.

Op deze CD ook -naast een verkorte versie van de Om Namaha Shivaya Mantra- de Narayana chant, waarin de ontelbare namen van het Hogere worden gereciteerd. Een fantastisch mooie CD, raakt tot diep in je wezen. 

 

Hein Braat CD Gayatri Mantra / Maha Mrityeonjaya Mantra

Eén van de allermooiste en ook bekendste Mantra's is de Gayatri Mantra. Een invocatie om de ziel van
onwetendheid en duisternis te bevrijden en om -als het zonlicht- helderheid te krijgen in onze inzichten.
Inzichten om dat pad te gaan, waarop ons hart verlicht zal worden en wij een steeds hogere staat van
spiritualiteit kunnen bereiken.

 

 • The Jezus Prayer digitale muziek download Hein Braat € 5,95
 • Agni Mantra digitale muziek download Hein Braat € 5,95
 • Chamunda Mantra digitale muziek download Hein Braat € 5,95
 • Loka Samasta Mantra digitale muziek download Hein Braat € 5,95
 • Manjushri Mantra digitale muziek download Hein Braat € 5,95
 • OHM In Continuum digitale muziek download Hein Braat € 5,95
 • OHM MANI PADME HUM hoog digitale muziek download Hein Braat € 5,95
 • OM Mani Padme Hum CD – Hein Braat € 18,00
 • OM Namaha Shivaya CD – Hein Braat € 18,00
 • Kali Mantra CD – Hein Braat € 18,00
 • Gayatri Mantra CD – Hein Braat € 18,00