Yoga - Meditatie - Ayurveda
  • nl
  • en
  • de
  • fr

Yoga en Ayurveda cursussen & trainingen

Als Fascinerend, onderdeel van Yogini. nl en Yogitri.com, verzorgen wij geheel op maat, voor groepen, bedrijven en organisaties workshops, cursussen en trainingen. Alles afgestemd op de individuele wensen.
 

Wat kunnen wij U bieden?

Wij bieden: workshops, trainingen en cursussen. Een workshop is een korte kennismaking met een bepaald onderwerp. Trainingen en cursussen bestaan uit meerdere dagdelen. Per dagdeel wordt een bepaald onderwerp intensief uitgewerkt.

Bij Fascinerend werken docenten met unieke specialismen op het gebied van yoga, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Er wordt eventueel ook samengewerkt met of doorverwezen naar docenten / therapeuten, die in een bepaalde discipline meesterschap hebben bereikt.
 

Wat maakt dat iemand zo’n titel toekomt?

Het zijn nog immer vrije beroepen en iedereen kan diploma’s of certificaten uitgeven. Dat zegt dus niets over de kwaliteit. De kwaliteit die wij leveren of de doorverwijzingen die wij doen, zijn zorgvuldig getoetst. Deze toetsing is gedaan door specialisten die ook meesterschap hebben op het gebied van wat wordt besproken.

 

Workshops, cursussen en trainingen op maat.

Wij verzorgen wij workshops, cursussen en trainingen bedoeld voor persoonlijke groei en ontwikkeling en betere communicatie binnen bedrijven en organisaties.
 

Een opleiding is veelal een proces van jaren. Opleidingen worden niet door Fascinerend zelf gegeven. Ons land kent vele organisaties, die wij aanraden. Op onze site vindt u verwijzingen naar deze opleidingen.