Yoga - Meditatie - Ayurveda
  • nl
  • en
  • de
  • fr

Yogamat Diamant Eco Pro aubergine

Topmodel. Extra dikke yogamate, gemaakt van natuurlijk rubber.

Een yogamate voor de hoogste eisen en jaren van praktijk.
De Eco Pro Diamond Mat is gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Het is vrij van chemicaliën, allergenen en verontreinigende stoffen. Bovendien is het gecertificeerd volgens de hoogste Öko-Tex Standard 100, klasse I, die de veiligheid van huidcontact garandeert, zelfs voor babyartikelen. (Certificaat nr. 2012OK0503)

Uitstekende verzwakking door 6 mm materiaaldikte
superieure grip ("grip") door open-pore "droge" oppervlaktestructuur
extreem non-slip, zelfs met hitte- en zweetinducerende oefeningen
ideaal voor alle yoga oefeningen, vooral voor veeleisende yogastielen
hoge laadcapaciteit, lange duurzaamheid
gecertificeerd volgens de hoogste Oeko-Tex standaard 100, klasse I, die de onschadelijkheid van huidcontact garandeert, zelfs voor babyartikelen, vrij van chemicaliën, allergenen en verontreinigende stoffen
 

Maten 185 x 60 cm 6 mm dik
Gewicht: ca. 2,1 kg

kan schoon worden gewist, Vermijd direct zonlicht

OpMerking: 
We ontvangen af ​​en toe feedback van klanten die klagen dat het oppervlak van de EcoPro mat niet voldoende bestand is tegen slijtage of sporen van gebruik heeft. Door mechanische werking schade aan de mat oppervlak kan ontstaan, bijvoorbeeld meer malen markeert de hiel als ze malen op de mat of lichte schade tegen stoten, sterke nagels, enz Dit zijn geen fabricage of materiële gebreken. 

Wij zouden graag willen dat u het volgende overwegen: Hoe meer grip en dof het oppervlak van een yoga mat, des te groter noodzakelijkerwijs hun slijtage.
De buitengewone slipweerstand van de EcoPro matten is een speciale kwaliteitsfunctie. Daarom willen wij het materiaal van de matten niet veranderen, en we vragen dat u begrijpt dat deze matten door slijtage kunnen worden gedragen. De functionaliteit en slipweerstand worden hierdoor niet beïnvloed. 

Helaas kunnen we geen matten vervangen door schade aan slijtage. 
De garantie is beperkt tot materiaal- of fabricagefouten. Wij verontschuldigen ons voor ongemak.

€ 55,95


Bekijk dit product