Yoga - Meditatie - Ayurveda
  • nl
  • en
  • de
  • fr

Yogamat Eco Pro blauw

De yogamate EcoPro Travel Mat is de perfecte metgezel voor de intensieve yoga praxis op de weg. 
Het biedt extreem slijtvastheid aan beide kanten en dankzij zijn kleine verpakking en het lage gewicht vindt nog ruimte in de reistas.
 

Maten: 200 x 60 cm 1,3 mm dik
Gewicht: ca. 1 kg
 

kan schoon worden gewist, Vermijd direct zonlicht.

De EcoPro Travel Mat is gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Het is vrij van chemicaliën, allergenen en verontreinigende stoffen. Bovendien is het gecertificeerd volgens de hoogste Öko-Tex Standard 100, klasse I, die de veiligheid van huidcontact garandeert, zelfs voor babyartikelen. (Certificaat nr. 2012OK0503)

OpMerking: 
We ontvangen af ​​en toe feedback van klanten die klagen dat het oppervlak van de EcoPro mat niet voldoende bestand is tegen slijtage of sporen van gebruik heeft. Door mechanische werking schade aan de mat oppervlak kan ontstaan, bijvoorbeeld meer malen markeert de hiel als ze malen op de mat of lichte schade tegen stoten, sterke nagels, enz Dit zijn geen fabricage of materiële gebreken. 

Wij zouden graag willen dat u het volgende overwegen: Hoe meer grip en dof het oppervlak van een yoga mat, des te groter noodzakelijkerwijs hun slijtage.
De buitengewone slipweerstand van de EcoPro matten is een speciale kwaliteitsfunctie. Daarom willen wij het materiaal van de matten niet veranderen, en we vragen dat u begrijpt dat deze matten door slijtage kunnen worden gedragen. De functionaliteit en slipweerstand worden hierdoor niet beïnvloed. 

Helaas kunnen we geen matten vervangen door schade aan slijtage. 
De garantie is beperkt tot materiaal- of fabricagefouten. Wij verontschuldigen ons voor ongemak.

€ 49,95


Bekijk dit product